Nieuws

 • Carla Buis uit Friesland wint BVPP Postbike!

  08/11/2018
  PostNL CAOPostNL PakkettenPostNL Postbezorgers

  Afgelopen zomer hield de BVPP een wervingsactie: alle leden die een nieuw lid aanmeldden, maakten kans op het winnen van een postbike. Ook de nieuwe leden konden kans maken. Nu de herfst zijn intrede heeft gedaan en de zomer ten einde is gekomen, is het tijd om de winnaar van de BVPP-postbike bekend te maken!

  Gefeliciteerd Carla Buis uit Burgum!

  Gisteren reisde een van de bestuursleden van de BVPP af naar Friesland om de BVPP-fiets persoonlijk aan de winnares te overhandigen. De fiets werd met de hulp van plaatselijke fietsspecialist Meindert van meindertfiets.nl vervoerd naar het depot waar Carla werkt.

  Ook haar teamleider kwam speciaal naar haar depot toe om het met haar te vieren. De gelukkige winnares was blij verrast door het bezoek van haar teamleider en BVPP-bestuurslid Gerard van Rijn. Ze was ontzettend blij met het winnen van haar prijs: ‘Leuk dat het een keer in Friesland is!’.

   

  De Friese postbezorger kon de fiets, naar eigen zeggen, goed gebruiken, want ze reed op een oude fiets. De spiksplinternieuwe postbike van de BVPP kwam dan ook als geroepen!

  Carla werd dit jaar lid van de BVPP. Ze was lid geworden via OR-lid van de BVPP, Ursula Dijkstra. Carla liep met een aantal vragen ronde n Ursula had haar goed geholpen. Voorheen was ze lid bij een andere vakbond, maar die konden haar vragen niet beantwoorden. ‘Deze bond staat dichtbij de leden’, aldus Carla. Dat vindt ze erg belangrijk.

  De BVPP dankt haar voor haar vertrouwen in de bond en wenst Carla ontzettend veel fietsplezier toe!

  Wil jij ook lid worden van de BVPP? Dat kan!
  Wanneer je nu lid wordt kun je zelf jouw welkomstcadeau kiezen!
   
  Kijk snel op www.bvpp.nl/lidworden