Over BVPP

Sinds 1987 ondersteunen wij werknemers en onderhandelen wij met de werkgever over werkvoorwaarden. Altijd betrouwbaar, gedreven en deskundig.

De Bond van Post Personeel (BVPP) is een onafhankelijke vakorganisatie die geen binding heeft met politieke partijen, religieuze of andere levensbeschouwelijke organisaties.

De BVPP sluit namens haar leden cao's af, beantwoord individuele vragen over het werk, zorgt voor arbeidsrechtelijke juridische hulp en meer.

  • BVPP komt op voor individuele en collectieve belangen en biedt juridische ondersteuning. Bijvoorbeeld bij reorganisatie of ontslag en bij vragen over loon, werktijden en werkomstandigheden.
  • BVPP heeft een lage contributie, leuke (win)acties en ledenkortingen bij VGZ, Zilveren Kruis, Zorg en Zekerheid en Univé.
  • BVPP beantwoordt al jouw vragen over je werk en helpt je met je belastingaangifte.
  • Wil je medezeggenschapslid of kaderlid worden? BVPP biedt je goede begeleiding en de kans om jouw stem te laten horen!

De statuten van de BVPP zijn op verzoek op te vragen bij de secretaris. Dit kan door een email te sturen naar secretariaat@bvpp.nl.