Gratis lidmaatschap tot 1 januari 2021

Word nu lid van de BVPP en ontvang jouw lidmaatschap tot 1 januari 2021 GRATIS.

En kies je cadeau: een fietsenhouder, VVV-cadeaukaart of een Bol.com cadeaukaart t.w.v. € 20! Samen houden we het leuk!

 

Deze actie is geldig tot 31 december 2020

Velden met een * zijn verplicht.

Persoonlijke gegevens

ContactgegevensBankgegevens


Werkgever


Algemene Voorwaarden

De algemene voorwaarden van onze vereniging vindt je in de statuten en reglementen. De contributie wordt per maand betaald. Het lidmaatschap is maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van één maand.

Met het lidmaatschap van de BVPP biedt de BVPP hulp bij jouw persoonlijke belangenbehartiging op het werk. Dit kan soms leiden tot arbeidsrechtelijke vragen of vragen over sociale zekerheid. Daarvoor kun je hulp krijgen in de vorm van advies door onze juristen. De jurist van de BVPP beoordeelt de haalbaarheid van de zaak en oordeelt indien nodig of deze zaak aan de rechter zal worden voorgelegd. Procedures voor de kantonrechter of bestuursrechter worden door de jurist van de BVPP behandeld. Tot zover strekt de hulp door de BVPP.
 
Men dient 1 jaar lid van de BVPP te zijn voordat een aanvraag voor hulp bij de gang naar de rechter kan worden geboden.Hulp bij individuele belangenbehartiging en juridisch advies wordt geboden vanaf het begin van het lidmaatschap. De zaak is dan wel pas ontstaan na het begin van het lidmaatschap.
 

Werver

Heeft jouw collega je aanbevolen om lid te worden van de BVPP en is hij/zij zelf al lid van de BVPP? Wervers van nieuwe leden ontvangen €10,- op hun rekening.

Geef hier de voor- en achternaam en contactgegevens van jouw werver op:
Welkomstcadeau

Om je welkom te heten, willen we je graag weten wat je kiest als welkomstcadeau zodat we dit kunnen opsturen én je betaalt de eerste drie maanden geen contributie. Maak hier je keuze: