Door: Theo van Melis, BVPP-fractievoorzitter in de OR van PostNL Pakketten

In november 2016 behaalden wij wel een heel bijzonder verkiezingsresultaat, wij stegen van 5 naar 8 zetels! Wij hadden al wel hoop dat wij winst zouden behalen, maar deze uitslag was flink boven verwachting! Nogmaals dank aan iedereen die op de BVPP heeft gestemd! Wij gaan de komende drie jaar met zijn achten ons sterk maken voor alle collega's werkzaam bij PostNL Pakketten. Hierbij een kort verslag van de eerste 100 dagen!

De BVPP-fractie
Tijdens het selecteren van de kandidaten hebben wij ervoor gezorgd dat er een zo goed mogelijke afspiegeling van de werkvloer hoog op de kieslijst werd geplaatst. Omdat wij maar liefst acht zetels hebben gewonnen, zijn er nu méér beroepsdisciplines vertegenwoordigt in de OR van PostNL Pakketten.

Tijdens de eerste 100 dagen is Frans van Wees van onze fractie ziek geworden en is nu aan het herstellen. Peter Gerritsen moest helaas om privéredenen stoppen met het OR-werk. Gelukkig was Antoinnette Vonk bereid om hem op te volgen. Wij zijn heel blij met de toetreding van Antoinette tot onze fractie. Zij staat bekend om haar doortastendheid en heeft in het verleden al veel collega's kunnen helpen met een eerste advies op het gebied van individuele belangenbehartiging. Alle OR-leden hebben inmiddels eigen portefeuilles in de diverse commissies zoals die van Human Resources, Logistiek, Strategie en Pakketten.

Alle leden van de BVPP-fractie zijn inmiddels hard aan de slag gegaan om het OR-werk eigen te maken en als team de doelen van onze fractie na te streven. 

Waar gaan wij voor de komende drie jaar?
● Het verlagen van de onacceptabele werkdruk 
● Heldere, tijdige en open communicatie binnen PostNL 
● Dat alle gemaakte afspraken nagekomen worden 
● Behoud van werkgelegenheid en het creëren van nieuw werk 

Korte lijnen 
De BVPP staat bekend om haar korte lijnen en ook binnen onze fractie is dat zeker het geval. Heb jij een idee, probleem of aandachtspunt? Schroom niet en neem contact met ons op. Maak de BVPP-fractie krachtig door middel van jouw input! Wij horen altijd graag van je via secretariaat@bvpp.nl of bel 070 320 2904.

 

Word lid dp

Bewaren

Bewaren

Bewaren

banner bvpp

Lievereenpapiereninschrijffrm

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Contributie

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

meldpunt

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren