Op dit moment wordt de post veelal om 11.00 uur of 13.00 uur door TGN/autobedrijf aangeleverd op het depot. De BVPP fractie van de OR krijgt veel klachten van postbezorgers dat zij door de onderbezetting vaak worden gevraagd om een wijk extra weg te brengen. Veel postbezorgers willen wel extra werken maar kunnen dan nooit voor 17 uur klaar zijn.

De onderbezetting zorgt nu dus, in combinatie met de late levering, voor grote problemen met het op tijd wegbrengen van de post. De BVPP fractie van de OR-productie ziet o.a. door de verdere daling van de hoeveelheid post mogelijkheden om in veel gevallen de post eerder op het depot te laten afleveren.

We willen als BVPPfractie dan ook een initiatiefvoorstel doen bij het bedrijf om de post eerder op de depots te krijgen. We hebben daarvoor input van jullie nodig. We willen graag weten of op het depot, zoals afgesproken met PostNL, de uiterste aanlevertijden hangen. Ook willen we weten hoe laat op jouw depot de post meestal wordt afgeleverd. Hoe lang vóór de uiterste aanlevertijd? Of komt de post juist altijd op of net na de uiterste aanlevertijd?

Kortom wij lezen graag jullie ervaringen met betrekking tot de aanlevertijden op de depots en natuurlijk ideeën om dat te vervroegen. Wij verzamelen tot 24 oktober deze voorbeelden en maken er een analyse van. Stuur je ervaringen dan (met straat en plaats van het depot) naar secretariaat@bvpp.nl Let op: we inventariseren dus de reacties. Als je echt vragen hebt waar je een antwoord op wil: zet dat er dan even bij.

Op de facebookpagina van de BVPP komen ook polls over dit onderwerp. (Scroll naar beneden).

 

 

septemberactie banner voor bvpp website

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Lievereenpapiereninschrijffrm

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Contributie

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

meldpunt

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren