Ik heb tijd ‘bij geplust’ en dat is door mijn teamcoach afgekeurd.

Heeft jouw teamcoach contact met jou opgenomen om je te laten weten dat jouw plusuren zijn afgekeurd?

‘Nee, hij/zij heeft geen contact met mij opgenomen.’
Dit is wel verplicht. Jouw teamcoach hoort jou te laten weten waarom jouw plusuren zijn afgekeurd. Dit geeft jou namelijk de kans om samen met jouw teamcoach tot een oplossing te komen. 

‘Ja, hij/zij heeft wel contact met mij opgenomen.’
Jouw teamcoach hoort jou te laten weten waarom jouw plusuren zijn afgekeurd. Wanneer jij het hierover niet eens bent met jouw teamcoach, ga hierover dan in gesprek met hem/haar. Met praten kan al veel worden opgelost. Geef aan wat jouw bezwaren en kijk hoe jullie samen tot een oplossing kunnen komen.

Kom je er niet uit met je teamcoach over jouw gepluste uren?

Vul dan de oranje kaart van PostNL in. Deze is te vinden op mijnwerk.postnl.nl via de browser op je smartphone of via een computer (niet via de mijwerk app). De oranje kaart staat onder jouw werkrooster. Met de oranje kaart dien jij een klacht in over jouw gepluste uren van de afgelopen week wanneer jij het niet eens kunt worden met jouw teamcoach.

Kom je er niet uit met jouw teamcoach over een ander onderwerp?

Stuur dan een bericht naar jouw procesmanager (dit is de leidinggevende van jouw teamcoach). Dit kan ook via mijnwerk.postnl.nl (via de browser op je smartphone of via een computer, niet via de mijwerk app) en deze optie is ook onder jouw werkrooster te vinden. Jouw klacht wordt dan binnen een week behandeld door jouw procesmanager.

Mocht je er dan nog steeds niet tot tevredenheid uitkomen met jouw leidinggevenden? neem dan contact op met de BVPP via https://www.bvpp.nl/index.php/contact

septemberactie banner voor bvpp website

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Lievereenpapiereninschrijffrm

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Contributie

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

meldpunt

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren