Voor Irene Lemmens Jacobs was het prijs!
Eind 2017 werd het depot aan de Sprendlingesrstraat in Oisterwijk aangenaam verrast door een bezoek van een delegatie van de BVPP. De Postbike werd  uitgereikt aan het nieuwe lid Irene Lemmens Jacobs. Irene is in 2017 lid geworden van de vakbond BVPP. Ieder jaar verloot BVPP een echte ‘Postbike’ onder de nieuw geworven leden van het afgelopen jaar.

In 2017 viel deze prijs ten dele aan Irene Lemmens Jacobs.

"Nu sta ik hier met twee fietsen!"

Haar reactie was: Nu sta ik hier met twee fietsen! Maar daar had zij snel een oplossing voor gevonden. De dag van uitreiking reed zij nog fijn op haar oude fiets. Echter op zaterdag 23 december 2017 was haar eerste rit op de enige echter BVPP Postbike!

Uiteraard werd heel het depot door BVPP in het zonnetje gezet en werd er een heerlijk taartje gegeten van de lokale bakkerij ‘Swaanen’. De groepsleider heeft ook van het hele team werkzaam aan de Sprendlingerstraat in Oisterwijk een groepsfoto gemaakt zodat ook bij PostNL dit ‘Event’ in the picture kon worden gezet.

Irene Jacobs Lemmens was de laatste medewerker op dit depot dat nog geen BVPP lid was. We kunnen hier dus nu spreken van een echt Blauw BVPP Bolwerk!

Mevrouw Lemmens Jacobs ontving een prachtige bos bloemen en de fel begeerde BVPP Postbike. De secretaris heette haar persoonlijk welkom als lid van de BVPP binnen de ledengroep van de Postbezorgers. Deze groep leden is de snelst groeiende groep binnen vakbond de BVPP. VERKLEIND

De secretaris benadrukte nogmaals dat de vakbond er ook is voor de leden als het goed gaat. We zetten ons als vakbond in om de belangen van onze leden te vertegenwoordigen. Dit doen we binnen het georganiseerde overleg met de directie waar onze onderhandelaars (bestuurders) het woord voeren. Daarnaast is BVPP de grootste fractie binnen de medezeggenschap. Dus ook daar behartigt de fractie van BVPP binnen een tal van overlegorganen de belangen van onze leden.

Ook de snelle media draagt bij aan een goede communicatie en ook de gestelde vragen van de leden worden snel en correct beantwoord. De secretaris benadrukte nogmaals de slogan: “Samen houden we het leuk” Hier is door BVPP vandaag wederom invulling aan gegeven.

Irene Lemmens Jacobs bedankte de BVPP hartelijk voor de mooie bos bloemen en ‘The Amazing’ Postbike.

Irene zei: “Dit had ik nooit durven dromen dat ik een prijs zou winnen”. Irene is lid gemaakt door haar collega. Ook die was verbaasd en wel heel erg blij dat Irene deze Postbike heeft gewonnen.

De BVPP kijkt terug op een ‘heel leuk feestmomentje’ want: “Successen moet je vieren en samen houden we het leuk”.

Wil ook jij je collega lid maken?
Doen want als jij een collega nu lid maakt ontvang je als bonus een ‘TIENTJE’ en daar bovenop tot 1 april 2018 éénmalig een waterdicht Smartphonehoesje die je om je nek kan hangen. Dat wil jij toch ook hebben, doen!

septemberactie banner voor bvpp website

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Lievereenpapiereninschrijffrm

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

meldpunt

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren