De Bond van Post Personeel (BVPP) is een onafhankelijke vakorganisatie die geen binding heeft met politieke partijen, religieuze of andere levensbeschouwelijke organisaties. De BVPP sluit namens haar leden cao's af, beantwoord individuele vragen over het werk, zorgt voor arbeidsrechtelijke juridische hulp en meer.

De BVPP heeft voor haar leden een zeer aantrekkelijk collectief voordeel kunnen afspreken voor 2 overnachtingen met diner en ontbijt voor slechts € 93,50 p.p.


Hotel De Tipmast is prachtig gelegen midden in de Bladelse bossen op slechts 500m van de Belgische grens. Kom langs om de ontspannende sfeer te ervaren en te genieten van het schitterende Brabantse landschap. Geniet van een heerlijke lichte lunch op het zonovergoten terras, een verkwikkende espresso of een verfrissend aperitief in de gezellige hotelbar. Laat u verrassen in het fraaie restaurant door de culinaire kunsten van Hotel De Tipmast’s keukenteam.

U bevindt zich in een heerlijke groene omgeving, goed om te ontspannen: wandelen naar de visvijver, of wellicht wilt u zelf een hengeltje uitgooien? Fietsen en vele andere activiteiten zijn hier ook mogelijk. Voor diegene wie graag gaat winkelen, Eindhoven is gelegen op 25 km en wie nog wat zuidelijker wenst te gaan is Hasselt (B) op 63 km het overwegen waard. Bourgondisch of niet? Hoeveel hotel wil je hebben?

Hotel de Tipmast een aanbeveling voor wie er even tussenuit wenst. Het arrangement:

  • Welkomstdrankje
  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • 2 dagen een uitgebreid 3-gangen diner

Wanneer u lid bent van de BVPP kunt u contact opnemen met: Hotel De Tipmast, De Tipmast 48a, 5531 NG BLADEL (tel: 0497-381810) of www.hoteldetipmast.nl Vermeld hierbij duidelijk dat het gaat om het BVPP arrangement. U kunt dan direct aanspraak maken op het ledenvoordeel van de BVPP.

Gebruik maken van deze kortingen maar ben je nog geen lid van de BVPP?

Deze aanbieding is exclusief voor leden van de BVPP. Wanneer je lid wordt kan je gebruik maken van verschillende ledenvoordelen die de BVPP voor haar leden verzorgt. Hier kan je lid worden en meteen gebruik maken van aantrekkelijke kortingen. Voor vragen over het lidmaatschap van de BVPP kan je contact opnemen met de BVPP op 070-320 2904. 

Van deze aanbieding kun je nog gebruik maken tot en met 30 december 2018. 

Met vriendelijke groet, Gerard van Rijn,
Coördinator ledenvoordelen BVPP 

septemberactie banner voor bvpp website

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Lievereenpapiereninschrijffrm

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Contributie

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

meldpunt

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

TNT

Meer artikelen

POSTNL CAO

Meer artikelen

POSTBEZORGERS CAO POSTNL

Meer artikelen

POSTNL PAKKETTEN

Meer artikelen

LEDENVOORDEEL

Meer artikelen
banner bvpp