De Bond van Post Personeel (BVPP) is een onafhankelijke vakorganisatie die geen binding heeft met politieke partijen, religieuze of andere levensbeschouwelijke organisaties. De BVPP sluit namens haar leden cao's af, beantwoord individuele vragen over het werk, zorgt voor arbeidsrechtelijke juridische hulp en meer.

BVPP en Univé werken al een aantal jaren samen en daar profiteert u van.
Leden van BVPP ontvangen bij Univé collectief voordeel op hun zorgverzekeringen.

Collectieve basisverzekeringen
U kunt kiezen uit 2 basisverzekeringen: de Univé Zorg Vrij polis en de Univé Zorg Geregeld polis. De korting op de premie van beide varianten is 10%.

Univé Zorg Vrij polis
Met de Univé Zorg Vrij polis geniet u van optimale vrijheid. Omdat u vrije keuze uit zorgaanbieders hebt, bepaalt u zelf of u naar het ziekenhuis in uw buurt gaat of verderop naar het meest gespecialiseerde ziekenhuis voor een bepaalde behandeling. U betaalt hier iets meer premie voor, maar u hoeft zich geen zorgen te maken of de zorgaanbieder wel gecontracteerd is. logoUNIVE

Voor niet gecontracteerde zorg ontvangt u altijd een vergoeding van maximaal 100% van het marktconforme tarief. Dit betekent dat wij in de meeste gevallen de nota 100% zullen vergoeden.

Univé Zorg Geregeld polis
Met de Univé Zorg Geregeld polis is uw zorg goed geregeld. U hebt keuze uit veel gecontracteerde zorgaanbieders bij u in de buurt. Dit geldt voor ziekenhuizen, specialisten maar ook voor verloskundigen. En dat tegen een voordelige premie.

Kiest u voor een zorgaanbieder zonder contract? Dan ontvangt u een vergoeding tot maximaal 80% van het gemiddeld gecontracteerde tarief.

Collectieve aanvullende verzekeringen
Naast de basisverzekeringen heeft Univé speciale aanvullende verzekeringen met extra vergoedingen voor de leden van BVPP.

Collectief Aanvullend Goed
Verzekerd voor de meest noodzakelijke zorg zoals medische kosten in het buitenland plus 32 behandelingen fysiotherapie

Collectief Aanvullend Beter
Hogere vergoedingen voor zorgkosten, zoals 32 behandelingen fysiotherapie en een gratis bril

Collectief Aanvullend Best
Hoogste vergoedingen voor zorgkosten, zoals plus 32 behandelingen fysiotherapie

Daarnaast kunt u ook aparte Tandpakketten afsluiten. Of een Totaalpakket Zorg waarin de meest voorkomende zorg is opgenomen.

Persoonlijk advies

  • Univé heeft 130 Univé winkels verspreid door het land. Er is dus altijd een adviseur bij u in de buurt voor informatie en persoonlijk advies. Kijk hiervoor op unive.nl/contact of neem contact op via 0592-348 999 of kijk op www.unive.nl/bvpp

septemberactie banner voor bvpp website

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Lievereenpapiereninschrijffrm

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Contributie

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

meldpunt

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

TNT

Meer artikelen

POSTNL CAO

Meer artikelen

POSTBEZORGERS CAO POSTNL

Meer artikelen

POSTNL PAKKETTEN

Meer artikelen

LEDENVOORDEEL

Meer artikelen
banner bvpp