Kalender

 • Postmeeting in Hoogeveen

  Onzeker over je toekomst? Heb je een vraag over je cao? Vragen over uren die niet zonder slag of stoot worden uitbetaald?  Deze meeting is voor alle medewerkers die werken voor PostNL Mail! 

 • Gepensioneerden dag 2019

  De Bond van Post Personeel organiseert op woensdag 16 oktober 2019 haar jaarlijkse Gepensioneerden dag. Kom naar deze feestelijke bijeenkomst voor meer informatie over uw pensioen, voor nieuws over de ontwikkelingen in de postsector en PostNL, voor een heerlijk verzorgde lunch en de kans om oud-collega's onder het genot van een drankje te ontmoeten!

 • Postmeeting in Heerenveen

  Onzeker over je toekomst? Heb je een vraag over je cao? Vragen over uren die niet zonder slag of stoot worden uitbetaald?  Deze meeting is voor alle medewerkers die werken voor PostNL Mail!

 • Postmeeting in SCB Zwolle.

  Onzeker over je toekomst? Heb je een vraag over je cao? Vragen over uren die niet zonder slag of stoot worden uitbetaald?  Kom naar de Postmeeting in SCB Zwolle! Deze meeting is voor alle medewerkers die werken voor PostNL Mail!

 • Postmeeting in VC Eindhoven

  Onzeker over je toekomst? Heb je een vraag over je cao? Vragen over uren die niet zonder slag of stoot worden uitbetaald? Kom naar de Postmeeting in VC Eindhoven. Deze meeting is voor alle medewerkers die werken voor PostNL Mail!