Belastingservice

Onze leden kunnen gratis gebruik maken van onze belastingservice. De gratis belastingservice is voor leden die in Nederland wonen en in loondienst zijn of pensioen of een uitkering krijgen. Onze belastingconsulenten helpen je graag met advies of met het invullen van de belastingaangifte.

Aanmelden voor de belastingservice kan tot en met 31 januari 2022 via onderstaand formulier. Heb je na je aanmelding geen bevestiging van ons ontvangen? Controleer dan je spambox. 

* Bij de gratis belastingservice is ook inbegrepen: Het controleren en corrigeren van de door de belastingdienst opgelegde aanslag of het opstellen van een bezwaarschrift tegen deze aanslag is in onze dienstverlening inbegrepen (voor zover de aangifte door een consulent werd verzorgd).

Belangrijke documenten!

Om je te kunnen helpen met je aangifte, is het belangrijk dat je een aantal documenten vast klaar legt. Zorg ervoor dat je deze documenten hebt als je contact hebt met de belastingconsulent.

Je kunt deze lijst hier downloaden.

Samen met de consulent je aangifte indienen – activeer je DigID!

De belastingconsulent dient je belastingaangifte in via de website van de Belastingdienst. Als je nog geen DigiD hebt, kun je dit aanvragen via www.digid.nl met je BSN-nummer. Deze inlog is strikt persoonlijk. Als je partner ook aangifte doet, moet hij of zij een eigen DigiD-inlog aanvragen. Let op, dit kost tijd dus vraag deze ruim van tevoren aan. 

Kosten

De belastingservice is gratis voor jou als lid van de BVPP. Je betaalt niets voor de diensten van onze belastingconsulenten. Zelfgemaakte kosten zijn wel voor eigen rekening. Dit zijn kosten die jij maakt, zoals eventuele reis- of portokosten. Deze kosten worden niet vergoed door de BVPP. Is het nodig dat de belastingconsulent bij jou op huisbezoek komt, dan mag de consulent de gemaakte reiskosten bij jou in rekening brengen. De reiskosten van de belastingconsulent zijn €0,28 per kilometer.

Vragen? 

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met secretariaat@bvpp.nl of 070 320 2904. 

Velden met een * zijn verplicht.

Aanmeldformulier belastingservice