PostNL Productie

Speerpunt 9: Meer aandacht voor mensen

De BVPP vindt het belangrijk dat de mensen op de werkvloer voldoende aandacht krijgen. Zij zijn immers de drijvende kracht achter het bedrijf.

 

 

 

Hans Schonenberg licht toe: “Het bedrijf is de laatste jaren alleen maar bezig geweest met interne reorganisaties en is in bepaalde gebieden de aandacht voor de mens uit het oog verloren. Het is tijd dat er weer aandacht geschonken wordt aan de mensen; niet alleen horen als je iets verkeerd doet, maar een keer een schouderklopje op zijn tijd is ook prettig. Niet doorslaan in Optivo-regels in de voorbereiding; langs de lijntjes lopen, niet praten, vragen of je naar het toilet mag en meer van deze doorgeslagen onzin. Ook het niet betalen van gewerkte uren, maar alleen scenariotijden betalen, is niet wat we afgesproken hebben en dit moet dus stoppen. Mocht iemand zich niet aan de afspraken houden, moet er ook ingegrepen worden. Anders los je niets op.

Nogmaals, de BVPP wil de aandacht voor mensen terug zien in het dagelijks functioneren van een ieder, het moet in de genen zitten: Luister eens naar de mensen, daar zit de kennis en geef ze de aandacht die ze verdienen.” Een stem op de BVPP is een stem voor méér aandacht voor de mensen bij PostNL.

Reacties   

0 #1 Henk Severins 05-02-2014 19:40
Mag je op woensdag en vrijdag de diensten zo maar. Door de helft doen waar eerst 2 uur voor stond krijg je nu maar 1 uur kanaat zo maar
---------------------
Reactie BVPP
De diensten worden aangepast aan het volume post en dat daalt alsmaar. Dus die tijden zullen ook steeds veranderen. Je contracturen blijven gewoon staan en die moet PostNL betalen. Maar daar kunnen ze wel andere werktijden voor vragen. En verder blijft gelden dat gewerkte tijd betaalde tijd is, niet de diensturen maar de echt gewerkte tijd moet betaald worden.
Citeer | Melden aan beheerder

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

Ons Adres

BVPP
Veursestraatweg 88-90
2265 CE Leidschendam

Telefoonnummer: 070 320 2904  
E-mail: secretariaat@bvpp.nl